Skip to content

Met RaCo Watersport
beleeft u (het) meer!

Watersport

Tijdens het zomerseizoen kunt u bij RaCo Watersport kennismaken met de snelste watersporten. Onder professionele begeleiding van onze ervaren crew kunnen jongeren en volwassenen leren wakeboarden of proberen om het kneeboarden onder de knie te krijgen.
Natuurlijk kunnen ook ervaren watersporters bij ons terecht voor het opfrissen en uitbreiden van hun ervaring. Op het Markermeer, in het snelvaargebied Gouwzee, kunnen wij watersporten zoals het bedoeld is!

Bij kinderen en jongeren is het funtuben iedere zomer een grote hit. Zittend in een stevige band, worden zij door onze razendsnelle speedboot voortgetrokken. Wat een sensatie! RaCo Watersport zorgt er uiteraard voor dat alle kinderen op een veilige manier kunnen deelnemen.

Wakeboarden

Wakeboarden

Kneeboarden

Kneeboarden

Funtuben

Funtuben

RaCo Watersport biedt diverse mogelijkheden en combinaties:

Watersport * (per heat)

Wakeboarden

volwassenen

2 runs
(2 x 10 minuten)

€50,- p.p.
Let op! Maximaal 3 personen.
Totale duur 60 minuten.

Kneeboarden

volwassenen/kinderen vanaf 8 jaar

2 runs
(2 x 10 minuten)

€50,- p.p.
Let op! Maximaal 3 personen.
Totale duur 60 minuten.

Funtuben

volwassenen/kinderen vanaf 8 jaar

1 run
(10 minuten)

voor 3 personen
€17,50- p.p.

2 runs
(2 x 10 minuten)

€75,-
Let op! Totale duur 60 minuten.

Watersport ** (2 uur)

Tijdens dit korte watersportmoment kunnen al uw gasten een ronde wakeboarden of kneeboarden. De kinderen kunnen lekker funtuben, waarna we onze thuishaven Marina Volendam weer opzoeken.

Watersport *** (3 – 4 uur)

Bij het boeken van een dagdeel zijn de watersportmogelijkheden bijna eindeloos. Alle volwassenen en jongeren kunnen diverse rondes wakeboarden en kneeboarden. Wij nemen uitgebreid de tijd voor het geven van instructie aan zowel beginners als gevorderden.
Kinderen kunnen uitgebreid oefenen met kneeboarden en we sluiten de dag af met funtuben. Succes gegarandeerd!

Watersport op maat **** (1 – 6 uur)

RaCo Watersport is dé watersportprofessional die u graag een programma op maat aanbiedt. Geef uw wensen aan ons door en wij stellen voor uw groep de perfecte watersportdag samen.

RaCo Watersport is opgericht door twee van de grootste watersportliefhebbers van ons land. Wij vinden het fantastisch om ons enthousiasme voor watersport door te geven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Op het water valt zoveel te beleven!

Pluspunten van onze watersportactiviteiten:

In overleg met de schipper van RaCo Watersport ontwerpt u uw eigen watersportdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.
U vaart uitsluitend met uw eigen gezelschap en de schipper/instructeur, er varen geen onbekenden mee.
Onze boot biedt plaats aan een groep van maximaal 5 personen, waarvan maximaal 4 volwassenen, plus onze schipper en instructeur. Zo kunnen wij u optimaal begeleiden bij het watersporten
RaCo Watersport vaart met haar gloednieuwe Axopar 25 Cross Bow speedboot. De belangrijkste goede eigenschappen van ons schip zijn veiligheid, snelheid, wendbaarheid en comfort. Wij kunnen u razendsnel vervoeren naar de Gouwzee maar gebruiken de snelheid en wendbaarheid natuurlijk vooral voor het wakeboarden, kneeboarden en funtuben.
De veiligheid staat bij RaCo Watersport voorop: voor alle deelnemers aan de vaartocht zijn er dekvesten en/of zwemvesten aanwezig. Kinderen vanaf 8 jaar mogen watersporten, indien zij in het bezit zijn van een zwemdiploma.
Onze schippers en instructeurs zijn ervaren watersporters, zijn volledig op de hoogte van de geldende veiligheidsregels en zijn alert op het voorkomen van ongevallen die op en rond het water kunnen voorkomen. Zij beschikken uiteraard over een vaarbewijs.
Er zijn wetsuits aanwezig in verschillende maten.
Bij een watersportactiviteit van 3-4 uur of langer is een hapje en een drankje aan boord inbegrepen. Het meebrengen van eigen consumpties is toegestaan. Wilt u aan de wal lunchen en/of dineren? Vraag onze schipper naar de leukste locaties voor uw gezelschap.
Startplaats Jachthaven Marina is gemakkelijk met de auto te bereiken en voorzien van diverse gratis parkeerterreinen.
Jachthaven Marina is gelegen in het pittoreske Volendam. Combineert u de activiteit graag met een bezoekje aan deze toeristische trekpleister? Wandel dan bijvoorbeeld de Dijk- & Doolhofroute van 3,5 km, laat een foto maken in Volendamse klederdracht of bezoek een palingrokerij. In het naastgelegen Edam vindt u onder andere de kaasmarkt, het museum en Fort Edam.
In overleg is een andere startplaats nabij Volendam mogelijk.
RaCo Watersport kan vrijblijvend een prijsopgave voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden.
Vellamo (2)

RaCo Watersport is tevens dé allround organisator

RaCo Watersport biedt diverse mogelijkheden en combinaties!
Huur bij RaCo Watersport een geweldige speedboot en maak van uw zomerdag een vakantiedag!
Nodig RaCo Watersport uit voor een spetterend verjaardagsfeest!
RaCo Watersport staat garant voor een dag vol onvergetelijk waterplezier!
Adres

Nijverheidstraat 14C5
1135 GE EDAM
KVK-nummer: 37105167
Google Maps

Ga met RaCo Watersport het water op!