Skip to content

Met RaCo Watersport
beleeft u (het) meer!

Kinderfeestjes

Nodig RaCo Watersport uit voor een spetterend verjaardagsfeest!

De tijd dat kinderpartijtjes bestonden uit bowlen, lasergamen of een bezoekje aan de indoorspeeltuin is voorbij. Het is tijd voor avontuur! Ontdek een heel nieuw concept: kinderfeestjes op het water! Zo wordt het partijtje van uw kind een unieke outdoor experience, met waterplezier voor iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma.

De feestgangers schepen in bij RaCo Watersport, in Jachthaven Marina in Volendam. Groot en klein krijgen een goed passend dek- of zwemvest en dan is het tijd om het ruime sop te kiezen! Onze luxe speedboot brengt ons razendsnel naar de Gouwzee, het snelvaargebied van het Markermeer, waar we perfect kunnen watersporten. Onder deskundige begeleiding van onze schipper en instructeur kunnen de kinderen veilig kennismaken met kneeboarden en funtuben. Een unieke ervaring!

Bent u op zoek naar een stoer en actief kinderfeest? Zoek dan niet verder en informeer bij RaCo Watersport of de datum van uw keuze nog beschikbaar is deze zomer. Dan hoeft u alleen nog maar te beslissen of u zelf ook meedoet of dat u de filmpjes maakt…

€200,- 2 uur
Maximaal 6 personen (waaronder tenminste 1 volwassene)
Onbeperkt gebruik van wakeboard, kneeboard en funtubes
Alle prijzen zijn incl BTW, brandstof, stuurman, instructeur en materiaal. Invulling is bespreekbaar
Inclusief hapje en drankje aan boord
RaCo Watersport kinderfeestje (1)
RaCo Watersport kinderfeestje (2)
RaCo Watersport kinderfeestje (3)

Pluspunten van onze kinderfeesten:

U vaart uitsluitend met uw eigen gezelschap en de schipper/instructeur, er varen geen onbekenden mee.
Onze boot biedt plaats aan een groep van maximaal 6 personen, waaronder tenminste 1 volwassene, plus onze schipper/instructeur. Zo kunnen wij jullie optimaal begeleiden bij het watersporten.
RaCo Watersport vaart met haar gloednieuwe Axopar 25 Cross Bow speedboot. De belangrijkste goede eigenschappen van ons schip zijn veiligheid, snelheid, wendbaarheid en comfort.
De veiligheid staat bij RaCo Watersport voorop: voor alle deelnemers aan de vaartocht zijn er dekvesten en/of zwemvesten aanwezig. Kinderen vanaf 8 jaar mogen watersporten, indien zij in het bezit zijn van een zwemdiploma.
Onze schippers en instructeurs zijn ervaren watersporters en zijn volledig op de hoogte van de geldende veiligheidsregels. Zij zijn gericht op het voorkomen van ongevallen die op en rond het water kunnen voorkomen. Zij beschikken over een vaarbewijs en marifoonbewijs.
Er zijn wetsuits aanwezig in verschillende maten.
Bij het kinderfeestje is een hapje en een drankje aan boord inbegrepen. Het meebrengen van eigen consumpties is natuurlijk toegestaan. Wilt u aan de wal lunchen en/of dineren? Vraag onze schipper naar de leukste, kindvriendelijke locaties voor uw gezelschap.
Startplaats Jachthaven Marina is gemakkelijk met de auto te bereiken en voorzien van diverse gratis parkeerterreinen.
Jachthaven Marina is gelegen in het pittoreske Volendam. Combineert u het vaarfeestje graag met een bezoekje aan deze toeristische trekpleister? Wandel dan bijvoorbeeld de Dijk- & Doolhofroute van 3,5 km, laat een foto maken in Volendamse klederdracht of bezoek een palingrokerij. In het naastgelegen Edam vindt u onder andere de kaasmarkt, het museum en Fort Edam.
In overleg is een andere startplaats nabij Volendam mogelijk.
RaCo Watersport kan vrijblijvend een prijsopgave voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden.
Vellamo (2)

Beleef het mee en stap aan boord bij RaCo Watersport!

RaCo Watersport vaart met haar gloednieuwe Axopar 25 Cross Bow speedboot, die geschikt is voor 6 opvarenden plus onze schipper. De belangrijkste goede eigenschappen van ons schip zijn veiligheid, snelheid, wendbaarheid en comfort. Wij kunnen u razendsnel vervoeren naar de Gouwzee maar gebruiken de snelheid en wendbaarheid natuurlijk vooral voor het wakeboarden, kneeboarden en funtuben. Daarnaast is de Axopar vooral een hele comfortabele boot om mee te varen. Onze klanten zijn altijd blij verrast over hoe soepel we over het water scheren, zonder lawaai of gestuiter op de golven. Het zonnebed strekt zich uit over de volledige breedte van de boot, de knusse cabine is uitgerust met een toilet en een wasbakje. In de kuip bevinden zich de douche en een koelbox voor verfrissende drankjes.

RaCo Watersport staat garant voor een dag vol onvergetelijk waterplezier!

RaCo Watersport is tevens dé allround organisator

RaCo Watersport biedt diverse mogelijkheden en combinaties!
Huur bij RaCo Watersport een geweldige speedboot en maak van uw zomerdag een vakantiedag!
Nodig RaCo Watersport uit voor een spetterend verjaardagsfeest!
RaCo Watersport staat garant voor een dag vol onvergetelijk waterplezier!
Adres

Nijverheidstraat 14C5
1135 GE EDAM
KVK-nummer: 37105167
Google Maps

Ga met RaCo Watersport het water op!