Skip to content

RaCo Watersport,
schippers met aandacht

Luxe vaarvakanties

Vaar met RaCo Watersport de zon tegemoet!

Gedurende het zomerseizoen is RaCo Watersport niet alleen te vinden op de Nederlandse wateren. Als liefhebber van maritieme vakanties, organiseren wij ook voor u een heerlijke vaarvakantie in het buitenland.

In de Middellandse Zee kunt u bijvoorbeeld eilandhoppen, langs Griekenland of Kroatië. Ook kunt u kiezen voor een vaartocht langs de kust van Spanje, Italië of Frankrijk.

Aan boord van een luxe, comfortabel schip bent u van alle gewenste gemakken voorzien: een achterdek met ruimte voor uw hele gezelschap, een flinke kajuit, fijne slaapvertrekken, een riante keuken en keurig sanitair. Zwemmen en snorkelen gaan gemakkelijk vanaf het platform met trapje. RaCo Watersport gaat voor anker op de plaats die u wenst. Of wilt u liever relaxen op het grote zonnedek? Als cultuurliefhebber kunt u eindeloos sfeerproeven in de meest pittoreske dorpjes van het zuiden.

Op aanvraag kunt u met RaCo Watersport ook buiten Europa op vaarvakantie. Voor een onvergetelijke vakantie of zelfs uw huwelijksreis, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Zuidoost-Azië of de Caraïben.
Deze maritieme reizen en de keuze voor een schip worden volledig op uw wensen afgestemd. Informeer vrijblijvend naar onze voorwaarden en mogelijkheden. RaCo Watersport creëert een vaarvakantie op maat voor uw gezelschap.

Griekenland

Griekenland

Spanje

Spanje

Antillen

Antillen

Prijzen voor onze luxe vaarvakanties zijn op aanvraag, afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen eenvoudig een prijsopgave voor u maken, op basis van de volgende gegevens:

  • Omvang gezelschap
  • Gewenste reislocatie(s)
  • Gewenste periode
  • Eisen aan het schip
  • Mate van verzorging (van logies tot super all-inclusive)

RaCo Watersport is tevens dé allround organisator

RaCo Watersport biedt diverse mogelijkheden en combinaties!
Huur bij RaCo Watersport een geweldige speedboot en maak van uw zomerdag een vakantiedag!
Nodig RaCo Watersport uit voor een spetterend verjaardagsfeest!
RaCo Watersport staat garant voor een dag vol onvergetelijk waterplezier!
Adres

Nijverheidstraat 14C5
1135 GE EDAM
KVK-nummer: 37105167
Google Maps

Ga met RaCo Watersport het water op!