Skip to content

Met RaCo Watersport
beleeft u (het) meer!

Vaardagtochten

Huur bij RaCo Watersport een geweldige speedboot en maak van uw zomerdag een vakantiedag!

In jachthaven Marina in Volendam ligt onze razendsnelle maar comfortabele speedboot op u te wachten. Wij verhuren deze gloednieuwe boot inclusief schipper, zodat u een heerlijk ontspannen dagje uit kunt ervaren. U heeft geen vaarbewijs nodig en u kunt toch onbezorgd genieten van het leven op het water, met kinderen, vrienden en familie.

U kunt kiezen uit diverse vaartochten: van een korte rondvaart van 1 uur tot een uitgebreid dagje cultuur op het Markermeer. Kiest u voor een relaxte rondvaart of liever voor een dagtocht met actieve watersporten?

Korte rondvaart (1 – 3 uur)

Tijdens onze rondvaart van een uur over de Gouwzee, kunt u aanleggen in één van de zonnige havenstadjes om een ijsje te halen. Wilt u Edam of Monnickendam eens vanaf het water bekijken? Of speelt u liever toerist in eigen land? Bewonder dan het voormalig eiland Marken van dichtbij.

Bij een rondvaart vanaf 2 uur kunt u een historische stad aan het Markermeer bezoeken, zoals Muiden of Hoorn. Onderweg kunnen de kinderen funtuben: ze stappen in een grote rubberband die met hoge snelheid wordt voortgetrokken door de boot. Succes verzekerd!

€150,- per uur
Maximaal 6 personen
Onbeperkt gebruik van wakeboard, kneeboard en funtubes
Alle prijzen zijn incl BTW, brandstof, stuurman, instructeur en materiaal

Lange rondvaart (3-4 uur)

MEEST GEKOZEN!

Vaartochten van 3 of 4 uur geven u wat meer tijd en ruimte om verschillende activiteiten te combineren. Behalve het bezoeken van verschillende havensteden, kunt u met RaCo Watersport zelfs uitgebreid voor Pampus liggen en het historische forteiland bekijken. Een langer bezoek aan de Bataviahaven en shoppingparadijs Bataviastad in Lelystad behoort tot de mogelijkheden. Ook de havens van Amsterdam zijn bij deze lange rondvaart bereikbaar.

Houdt u van water, rust en ruimte? Vaar dan met RaCo Watersport naar Natuurhaven Marker Wadden en leg aan voor een heerlijke wandeling door dit beschermde natuurgebied. Denkt u aan uw verrekijker?

Rasechte watersporters kunnen natuurlijk ook bij RaCo Watersport terecht voor een actieve vakantiedag. Zij kunnen achter onze boot wakeboarden, kneeboarden en funtuben. Uiteraard onder deskundige begeleiding van onze ervaren instructeur.

€150,- per uur
Maximaal 6 personen
Onbeperkt gebruik van wakeboard, kneeboard en funtubes
Alle prijzen zijn incl BTW, brandstof, stuurman, instructeur en materiaal

Uitgebreide vaardagtochten (6 uur)

’s Zomers trekt RaCo Watersport er graag op uit om u het allermooiste van het Markermeer en de Gouwzee te laten beleven.
De uitgebreide vaardagtocht kunnen we helemaal afstemmen op uw wensen. U kunt kiezen uit een zee van mogelijkheden: ontspannen varen en zonnen, snel varen en watersporten achter de boot, het bezoeken van historische steden, een rondleiding bijwonen op Marken of Pampus, wandelen op de Marker Wadden of shoppen in Bataviastad…
Voor lunch of diner leggen we aan in een pittoresk havenstadje. Informeer bij de schipper naar de beste locaties voor uw gezelschap.

€150,- per uur
Maximaal 6 personen
Onbeperkt gebruik van wakeboard, kneeboard en funtubes
Alle prijzen zijn incl BTW, brandstof, stuurman, instructeur en materiaal
Inclusief hapje en drankje aan boord

Pluspunten van al onze vaardagtochten:

In overleg met de schipper van RaCo Watersport stelt u uw ideale vaartocht samen. Gaat u voor inspanning, ontspanning, natuur, cultuur of een combinatie?
U vaart uitsluitend met uw eigen gezelschap en de schipper/instructeur, er varen geen onbekenden mee.
Onze boot biedt plaats aan een groep van maximaal 7 personen (waarvan maximaal 5 volwassenen), plus onze schipper. Zo kunt u op een comfortabele manier genieten van uw dag. Indien u wilt watersporten onderweg, raden wij een maximale groepsgrootte van 5 personen aan (waarvan maximaal 4 volwassenen), plus onze schipper en instructeur.
RaCo Watersport vaart met haar gloednieuwe Axopar 25 Cross Bow speedboot. De belangrijkste goede eigenschappen van ons schip zijn veiligheid, snelheid, wendbaarheid en comfort.
De veiligheid staat bij RaCo Watersport voorop: voor alle deelnemers aan de vaartocht zijn er dekvesten en/of zwemvesten aanwezig. Er zijn wetsuits aanwezig in verschillende maten. Kinderen vanaf 8 jaar mogen watersporten, mits zij in het bezit zijn van een zwemdiploma.
Onze schippers en instructeurs zijn ervaren watersporters, zij zijn volledig op de hoogte van de geldende veiligheidsregels en zijn alert op het voorkomen van ongevallen die op en rond het water kunnen voorkomen. Zij beschikken over een vaarbewijs en marifoonbewijs.
Bij de uitgebreide vaardagtochten is een hapje en een drankje aan boord inbegrepen. Het meebrengen van eigen consumpties is toegestaan. Wilt u aan de wal lunchen en/of dineren? Vraag onze schipper naar de leukste locaties voor uw gezelschap.
Startplaats Jachthaven Marina is gemakkelijk met de auto te bereiken en voorzien van diverse gratis parkeerterreinen.
Jachthaven Marina is gelegen in het pittoreske Volendam. Combineert u de vaartocht graag met een bezoekje aan deze toeristische trekpleister? Wandel dan bijvoorbeeld de Dijk- & Doolhofroute van 3,5 km, laat een foto maken in Volendamse klederdracht of bezoek een palingrokerij. In het naastgelegen Edam vindt u onder andere de kaasmarkt, het museum en Fort Edam.
In overleg is een andere startplaats nabij Volendam mogelijk.
RaCo Watersport kan vrijblijvend een prijsopgave voor u maken. Informeer naar de mogelijkheden.
Vellamo (2)

Beleef het mee en stap aan boord bij RaCo Watersport!

RaCo Watersport vaart met haar gloednieuwe Axopar 25 Cross Bow speedboot. De belangrijkste goede eigenschappen van ons schip zijn veiligheid, snelheid, wendbaarheid en comfort. Wij kunnen u razendsnel vervoeren voor een heerlijke dag “shoppen aan de overkant” maar gebruiken de snelheid en wendbaarheid natuurlijk ook voor het wakeboarden, kneeboarden en funtuben. Daarnaast is de Axopar vooral een hele comfortabele boot om mee te varen. Onze klanten zijn altijd blij verrast over hoe soepel we over het water scheren, zonder lawaai of gestuiter op de golven. Het zonnebed strekt zich uit over de volledige breedte van de boot, de knusse cabine is uitgerust met een toilet en wasbakje en in de kuip bevinden zich de douche en een koelbox voor verfrissende drankjes.

Met RACO Watersport beleeft u (het) meer!

RaCo Watersport is tevens dé allround organisator

RaCo Watersport biedt diverse mogelijkheden en combinaties!
Huur bij RaCo Watersport een geweldige speedboot en maak van uw zomerdag een vakantiedag!
Nodig RaCo Watersport uit voor een spetterend verjaardagsfeest!
RaCo Watersport staat garant voor een dag vol onvergetelijk waterplezier!
Adres

Nijverheidstraat 14C5
1135 GE EDAM
KVK-nummer: 37105167
Google Maps

Ga met RaCo Watersport het water op!